2012. május 15-én, a DiVino borbárban megrendezett Bécs Esten Budapest trendformáló szereplői gyűltek össze, hogy belekóstoljanak a szomszédos főváros zenei és gasztro kultúrájába.

A meghívott sztárokat egy pillanat alatt meghódították a fiatal bécsi borásztehetség, Rainer Christ borai.Az Apollo23-as fiúk, Horváth Éva, Király L. Norbi egy rögtönzött vakteszten igazi borszakértőket is megszégyenítő biztonsággal ismerték fel a különböző borfajtákat. Ezt követően az est borát is kiválasztották a hírességek, mely éppen a Christ borászat büszkesége, a Gemischter Satz lett. Bécs olyan sikerrel hódít ezzel a megújult specialitással, hogy Manhattan legmenőbb bárjaiban is felfedezhetjük a tőlünk pár száz kilométerre termelt bort, ami most Budapesten is a közönség kedvencének bizonyult.

Az emblematikus Kruder & Dorfmeister duó tagja, DJ Peter Kruder a korábban rá jellemző downtempo remixek helyett modern tánczenével lepte meg a vendégeket. A lounge zenét a finom house váltotta fel, a bécsi szeletet finger food formájában értelmezték újra a DiVinoban megrendezett partin. Az este során együtt bulizott többek között Zséda, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Szabó Győző, Varga Viktor és öccse Valentin és az X-Faktoros „különítmény”; Kocsis Tibi, Gyurcsík Tibi, Király L. Norbi és az Apollo23 tagjai (Kumich Tomi, Nánássy Tibi és Varjú René) is.A parti olyan jól sikerült, hogy Dj Kruder egyórás ráadást adott a műsora végeztével, és az utolsó vendégek már jócskán az éjszakába nyúlva hagyták el a buli helyszínét.