A Dohány utcai ARAZ Étterem 2010-es megnyitása óta folytatott vizuális háborút a kertjére árnyékot vető “csúnya” tűzfallal, de végre véget ért a küzdelem. A fal a Neopaint Works kreatív csapatának a segítségével megszépült, és ezáltal az udvar, az egész háztömb éke lett.

A munkálatok egy néhány napos felkészülési időt követően összesen két hétig tartottak. A 25x13 méteres festmény a Nagykörút egy archív felvétele alapján készült. A téma kiválasztásakor fontosnak tartották azt, hogy ne csak dekoratív legyen a kép, de térhatása is legyen.

A megújultfal nemcsak azért fontos, mert stílusosabbá teszi az ARAZ Étterem teraszát, hanem azért is, mert a Neopain Works művészei a privát megrendelések mellett a közterületeken található falak megszépítését is célul tűzték ki. A "TűzfalRehab" akciótervnek már látható eredményei is vannak, például a Rákóczi híd pesti támaszfalára készült „A Nemzet Színészei“ portrésorozat; a Király és Kazinczy utca sarán lévő játszótér mögötti óriási faldekoráció; a Városháza téren készült Budapest Anno falfestmény. Reméljük hogy egyre több helyen láthatunk majd hasonló alkotásokat.