A TheBétaVersion új 2012-es őszi kollekciójában egyszerre van jelen a tradíció és a modernitás. A márka korábbi kollekcióihoz hasonlóan a kiindulópontot ezúttal is a népművészethez köthető inspirációs források jelentették: a tárgyak egy olyan idealizált (vagy akár elképzelt) kort idéznek meg, amelyben természetes a mindennapi használati tárgyak, a különböző anyagok tisztelete, valódi értéknek pedig az egyszerűség, a funkcionalitás és a tartósság számítanak.

A TheBétaVersion márkát 2010-ben alapította Rainer Zsófi designer és Varga Cili brand manager. Műhelyükből olyan kézi készítésű tárgyak kerülnek ki, amelyekre egyszerre jellemző a funkcionalitás, a letisztultság és a különleges, de mégsem hivalkodó formai megoldások szeretete.

A márka 2011-es PIXELFOLK kollekciója nagy sikert aratott itthon és külföldön is, termékeik az óta több európai nagyvárosban kaphatóak Stockholmtól Zürichig.

A TheBétaVersion új 2012-es őszi kollekció a telefon, tablet és laptop tokok mellett kétméretű táskából áll: a kisebb, nőiesebb modell színes filccel bélelt zsebében kényelmesen és biztonságosan szállítható egy iPad, míg a nagyobb, unisex darab, különböző méretű laptopok hordozására alkalmas zsebbel rendelkezik.

A Kasita minden darabja megvásárolható október elsejétől a Black Box Concept Store-ban.