A következő hetekben a pólók kapják a főszerepet a OurStyle Boutique-ban. Minden ízlésnek és stílusnak találsz megfelelő pólót a magyar divattervezők kollekcióiban. Néhány újdonsággal is fognak Nektek szolgálni, mint például új tervezőkkel és új kollekciókkal. Gyere és válaszd ki a kedvenced!

Ez alkalomból most nem csak a megszokott tervezők póló kollekcióiból válogathattok, hanem új márkákat is megismerhettek. Ilyen lesz az Aarion, akik letisztult és egyben merész grafikájú pólóikkal reméljük elnyerik a nagyközönség tetszését. Itt lesznek nálunk a Szputnyik X F-Geo felsői is, melyek vicces és provokatív hatása magával ragadja a vásárlókat.

A már korábban is kapható tervezők közül válogathattok az Es-tu un Ange? kollekcióiból, az Artista színes pólóiból, Barnoff vidám felsőiből, a Polymind topjaiból, LokalWear hagyomörző darabjaiból és Nubu közkedvelt stílusú pólóiból. De gazdagodhatsz egy egyedi MÁS felsővel vagy egy merész Iner darabbal is.
A póló hetek célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar divattervezők sokszínűségére, amely egy ilyen specifikus ruhadarab esetében is szembetűnő.