A ChaChaCha lánc megálmodója, Tihanyi Attila új fába vágta fejszéjét. Rájött, hogy nem áll jól neki a nagy bulizás és megnyitott egy hiánypótló apró helyet a Király utcában Pop Presszó és Bár néven. A koncepcióról, programokról, közönségről és a POP további terveiről olvashattok.

A Kazinczy-Király utcák és környéke az alternatív kerthelységekről, az elegáns szórakozó- és borkóstoló helyekről, a dizájn üzletekről és az olcsókocsmákról szól. A Király utcában a POP Presszó és Bár létrejöttével egy olyan hiánypótló nappal kávézó - este szórakozóhely kombinációt sikerült létrehozni ahol minden dekoráció egyedi és saját kézzel készült. A tükröt aranyszínű Barbie babák keretezik, a falat videokazetták és magnókazetták díszítik. Hogy a hely valóban hű legyen nevéhez, elhozták az elmúlt évtized legnagyobb zenészeit a Record Collector négy évadjából.

Ha szeretted a Kálvin téri ChaChaChát, netán törzsvendég voltál, akkor most garantáltan itt a helyed. Ez a hely a zenéről, a kávézás élményéről és az éjszakai szórakozásról szól. Már az első pillanatban ismerős minden és könnyen úgy érezheted, hogy jártál már itt. Ha úgy érzed és van affinitásod hozzá, akár te is pingálhatsz valamit a falakra, mint ahogy azt egy lelkes vendég tette ottjártunkkor (lásd a galériában). A POP mini galériaként is funkionál, ahol 3 hetente újabb és újabb felfedezésre vágyó alkotásokat ismerhetsz meg. Délelőtt a barista kevergeti a finom Carraro kávékat, este pedig a Dj rakosgatja a lemezeket. Ha már unod, hogy a szomszédok miatt nem tudsz egy rendes szülinapi bulit szervezni otthon, akkor hozd ide barátaidat, 40-50 fővel kényelmesen elfértek. A POP-ban a vasárnap nem a másnaposság kipihenéséről szól, az ugyanis a Bloody Mary Klub napja wasabis, reszelt tormás, magyaros…stb. ízesítésekkel. Érdemes figyelni a POP programjait, hiszen hamarosan útnak indítják a csütörtöki Cocktails & Poptails sorozatukat ahol az italok keverednek a legendás popzenékkel.