Egy izgalmas és meglehetősen urbánus utcai kiállítás szemtanúi lehetünk április 25-től Budapesten. A FUZETEA szervezésében klasszikus festmények elevenednek majd meg a belváros tűzfalain, egy kicsit másként, mint várnánk, és ott, ahol már azt hittük, mindenféle festményvariációt láttunk.

A kiállítótér a hetedik kerület lesz: három egymáshoz közel eső helyszínt vonnak be a projektbe. Ezek között kényelmesen lehet majd sétálgatni, hogy megnézzük az újraértelmezett alkotásokat, nevesítve Aba-Novák VilmosLaura és Piros kalapos nő, valamint Ferenczy KárolyOktóber című képeit.

A helyszínek egyedül, párban vagy nagyobb társaságban, nappal vagy este is bejárhatók, ráadásul jegyet sem kell váltani hozzá. Ha az elsők között szeretnétek megnézni a látványos és kis csavart magukon viselő műveket, gyertek el a megnyitóra április 25-én 20:30-kor a Mika Kertbe! Az eseményen a szervező FUZETEA új ízeit is kipróbálhatjátok, közben pedig el is kezdhetitek bejárni a szabadtéri kiállítást.

Az, hogy pontosan milyen módon lesznek megidézve a már ismert képek, egyelőre legyen titok, de erre április 25. után egészen július 25-ig deríthettek fényt, az emlegetett Mika Kerten kívül az Akácfa utca 27. címen.

Részleteket ITT találtok.