Élmény

A TEREM-ben talált új otthonra a Corvin Club

Fotó : WLB
Bréking

Júliusban jött a hír, hogy bezárják az éppen felújítás alatt álló Corvin Áruházban működő kultikus szórakozóhelyet, a Corvin Clubot. Az őszi buliszezonra viszont sikerült találniuk egy helyet, amely tartósan befogadta őket, ez pedig nem más, mint a Terem.

A bezárás oka az volt, hogy egy razzia során több bulizónál találtak kábítószert. A helyet közbiztonsági érdekből az eljárás befejezéséig, de legfeljebb egy évi időtartamra átmenetileg záratta be a jegyző. A nyárra meghirdetett bulikat ideiglenes helyeken, például a Toldiban és a LÄRMben tartották meg, illetve a Piarista közben található TEREM is befogadta őket. Az őszi szezont már itt kezdték, és úgy néz ki, tartósan is ez lesz az új rendezvényhelyszínük.

A már bezárt klubFotó: Corvin Club

Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem! Az óriási belmagasságot és remek akusztikai adottságokat VOID Acoustics Hungary hangrendszerrel egészítjük ki a kifogástalan hangzás érdekében, az egyedülálló látványvilágot pedig a giga vetítőfelületeten túl az oldalfalakra rögzített LED kijelzők hivatottak biztosítani. Pánikra semmi ok, a romkocsma hangulat letisztult és igényes kialakítású környezetre cserélését túl fogjuk élni, előmenetelünkhöz hűen az underground hangulat megtartását szem előtt fogjuk tartani.” – írják Facebook-oldalukon.

Fotó: WLB

A TEREM Budapest 2017 februárjában nyitott meg a Piarista Gimnázium egykori belső udvarán, amely akkor komoly átalakításon esett át, tetőt kapott és egy 800-1000 férőhelyes, minden igényt kielégítő rendezvényhelyszínt hoztak létre.

Corvin Club (Bezárt)
  • 1052 Budapest, Piarista köz 2.