A Sziget fesztivál idei fellépőlistájára már eddig sem lehetett panasz, a szervezőknek ugyanis olyan előadókat sikerült (ismét) Magyarországra csábítania, mint az Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Lana Del Rey vagy Dua Lipa. De úgy látszik, hogy még az amúgy is impozáns listát is tudták fokozni, ugyanis az utolsó bejelentés szerint többek közt Bonobo, a Why So Not, a Yellow Claw és Flux Pavilion sem fogja nyáron elkerülni a Hajógyári-szigetet. Emellett már elérhető az egyes színpadok részletes napi bontása is.

Alig néhány napja, hogy a brit multi-instrumentalista, Bonobo teltházas koncertet adott a Budapest Parkban, de a hazai rajongói már elkezdhetik az újabb visszaszámolást: az elektronikus zene egyik legfontosabb alakja augusztus 9-én visszatér, ezúttal a Sziget-fesztiválon lép majd fel egy különleges live acttel. Mellette a szervezők bejelentették még az EDM DJ-producer Flux Paviliont, az amszterdami Barong Family kiadó mögött álló Yellow Clawot, valamint még három előadót: a Rhye-t, az Oscar & The Wolfot, a What So Notot és Michael Calfant.

Így tehát teljes az idei Sziget programja, amiben a fentebbieken kívül olyan nevek szerepelnek, mint Kendrick Lamar, a Gorillaz, Lana Del Rey, Dua Lipa vagy a Wolf Alice. Az augusztus nyolcadikán induló fesztiválra még tíz napig
kedvezményes áron lehet jegyet és bérletet váltani.