Május 18-tól az eddiginél lényegesen sűrűbben, harminc helyett húsz percenként közlekedik a belvárost és a repülőteret összekötő 100E busz. Emellett új automatákat is üzembe helyez a fővárosi önkormányzat, a jegyvásárlást megkönnyítendő.

A belvárost és a repülőteret összekötő 100E busz 2018. május 18-tól az eddiginél lényegesen sűrűbben, harminc helyett húsz percenként közlekedik, emellett az utolsó járat a repülőtérről az eddiginél később, 1:20-kor, az első hajnali 100E a belvárosból korábban, 3:40-kor indul. "Így a korábban vagy később érkező/induló repülőgépek utasai is kényelmesen, átszállás nélkül tehetik meg a belváros és a repülőtér közötti utat" -  olvasható a BKK honlapján.

Emellett tovább bővülnek a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges jegyvásárlási lehetőségek is újabb automaták üzembe helyezésével. A repülőtér a késő éjszakai–kora hajnali időszakban is kényelmesebben elérhető lesz: június 16-tól éjjel-nappal közlekedik a 200E busz. De ha valaki még így is attól félne, hogy lekési a járatát, jó alternatíva lehet számára az ország első, közvetlen terminál-összeköttetésű repülőtéri szállodája.