Budapest is jó esélyekkel indul a European Best Destinations idei versenyén, hogy a legjobb európai úti cél lehessen. Február 8-ig bárki szavazhat, mutatjuk hogyan.

Már kilenc éve mutat utat a világutazóknak a European Best Destinations nevű szervezet "legjobb európai úti cél" versenye, melynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése. Tavaly Porto lett a nyertes, de idén újraindult a megmérettetés: február 8-ig akár kétszer is szavazhatunk a kedvencünkre (egy IP-címről heti egyszer lehet). Szuper hír, hogy Budapest is bekerült a legjobb húszba, így részünkről nem kérdés, ki mellett tesszük le a voksunkat. A legutóbbi értesítések szerint fővárosunk jelenleg a 10. helyen áll.

Ez elég szép eredmény, viszont akár napról napra is változhat, úgyhogy ha szeretnétek ti is előkelő helyezéshez segíteni kedvenc városunkat, EZEN a linken tudtok szavazni, pár kattintással. Ami pedig a legjobb desztinációk jutalma lesz a szavazást nyomon követő, közel százezer fős figyelem mellett, az egy egész évre szóló promóció a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, valamint számos social media felületen és utazási portálon.