A USE unused által tervezett piros-fehér ruha több külföldi újságírót és médiumot is lehengerelt.

A Fox Sports szerint a magyarok olimpiai formaruhája az első 5 legjobb között van, a nyitóceremónián viselt öltözetek közül a legjobbnak a dél-afrikaiak ruháját ítélték, Magyarország pedig a 4. lett a listájukon. A USE unused-os öltözékekben az oldal szerint a magyar nők egyszerűen elragadóak ezekben a piros és fehér ruhákban, melyeket egyértelműen olyan tervezők álmodtak meg, aki értenek hozzá, és tudják, hogy pontosan mi áll jól egy nőn, ezzel jó megállapításra jutottak, ismerve márka termékeit.
A People magazin is készített egy fotógalériát, azokról a ruhákról, melyeket szerintük látni kell, és ebbe belevették a magyar ruhákat is.

A Bustle pedig, amely egy egész oldalas cikket szentelt a magyar ruháknak, arról ír, hogy bár nem a magyarok formaruhája a legkirívóbb, ennek ellenére finom és könnyeden elegáns eredmény született, tökéletesre szabott öltönyökkel. Az egyszerre fiatalos és divatos ruháknál kiemelik azt a bravúrt, hogy a férfi zakó zsebében lévő négyzet alakú textil illeszkedik a redős női ruha elemeihez. A Bustle újságírója pedig – aki alig várja, hogy a záró ünnepségen lássa a magyarok ruháját – azzal zárja a cikket, hogy megköszöni a tervezőknek, hogy igazolták azt, hogy egy ruha egyszerre lehet letisztult és hazafias, és ha járna érem a formaruhákért, akkor a magyarok kapnák az aranyat.