Május 13-15. között háromnapos búcsúbulira számíthatunk a Kazinczy utca 21-ben, nyári szünetre vonul ugyanis TESLA.KLUB. Ezen, a szezont lezáró három éjszakán viszont még tisztességesen bulizhatunk egyet a klub dizájnosan megkomponált falai között. A ház rezidens gárdája indítja a sorozatot: a pénteki Friday Lust táncos deep house vonalát a MELT tagjai követik szombaton, vasárnap pedig egy igazi kuriózummal zárul az év: Slam Jr. egy exkluzív Live Acttel tér vissza a klubéletbe az Infusion Trióval karöltve.

2015 szeptemberében új időszámítás kezdődött a Kazinczy utca 21. szám alatti TESLA.KLUB.

életében. Saját klubestek indultak magyar DJ-k támogatásával és azzal a céllal, hogy egy olyan klub jöjjön létre, ahol minden hétvégén konzekvensen ugyanaz a minőség várja a bulizni vágyókat. Majdnem 9 hónap telt el azóta, és egyet biztosan állíthatunk: két kiemelt bulisorozatuk – a Friday Lust és a MELT – tökéletesen hozta a beígérteket.

A hónapok során folyamatosan alakuló programok a szezonáró hétvégére kihozták magukból a maximumot, ezt tapasztalhatjuk meg a mostani hosszú hétvégén. A legcsajosabbnak ítélt deep house pénteket Basics, Immi V, Goyah és a legfrissebb Friday Lust csapattag, DJ Free erősíti , míg a táncos szombatot Nigel Stately, Meszi, a Used Disco és egy MELT közeli jóbarát, Tigran hozza majd.

Vasárnap este a megszokott ütemeket fejelik meg egy nagy visszatéréssel. Aki valaha látta a HOME vagy a PACHA klubok falait belülről, tudja, hogy ki Slam Jr., azaz Zsazsa. Bár sokáig csendben volt, most újra megmutatja, hogyan is gondolkozik az elektronikus zenéről, és lesznek vendégei is: a Hungary’s Got Talentből jól ismert Infusion Trió Farkas Izsákkal, Weisz Nándorral és Simkó-Várnagy Mihállyal.