"A legjobb street food a világ körül: top 15 város" címmel közölt egy képgalériás cikket a Traveler, melybe Budapest is bekerült.

Mindegy, hogy pizza, hamburger, grill- vagy vegetáriánus ételek, a lényeg a street food: a Traveler olvasói szavaztak a legjobb helyekre, és ezek közül a célpontok közül került ki 15 olyan város, ahová szerintük a street food miatt (is) érdemes ellátogatni.
Az oldal szerint az első megálló a gasztronómia szerelmeseinek Budapesten mindenképp a Fővám téri Központi Vásárcsarnok legyen.

Kiemelik, hogy a hatalmas, 19. századi épületben friss termékeket, szalámit és helyi borokat is vásárolhatunk, és a cikkben megemlítik továbbá a Kolbice standját is, ahol a jellegzetes kúp alakú "tölcsérbe" különböző szószokkal és feltétekkel kapjuk az elviteles kis kolbászkákal megpakolt ételt. A legjobb budapesti street food-ot kutatva pedig érdemes még meglátogatni a food truckokkal elárasztott Karavánt, ahol szinte mindent kapni, a pad thaitól kezdve a klasszikus és kihagyhatatlan magyar ételekig, mint például a sajtos-tejfölös lángos.