szabadidő

szerkesztés

Íme 6 budapesti pálya, ahol strandröplabdázhatsz!

Szerzők

  • Csáki Csaba

2016. 07. 11. 14:03

Igazi nyári fesztiválsport a strandröplabda, amihez elég négy ember, egy háló, egy laszti, no meg némi homokfelület sem árt. Természetesen nemcsak vízparton lehet művelni, hanem Budapesten is, így hát összegyűjtöttünk 6 helyet, ahol mezítláb püfölheted a labdát.

Fotó: Kispest Swimming Pool

Kispesti Uszoda

1/6

Az 1988 óta működő XIX. kerületi uszoda mellett található pályán komoly versenyeket is szoktak rendezni. Amatőrök, profik vagy a játékkal csak ismerkedők óránként 2500 forintért vehetik igénybe. Játék után az uszodában vagy annak wellnessrészlegében lehet lazítani.

Bővebb információ

Fotó: Allyoucanmove.hu

BME Sportközpont

2/6

A Budapesti Műszaki Egyetem igen komoly felszereltségű sportközpontjában jártunk már, igaz, nem strandröpizni. Az áprilistól októberig tartó szabadtéri szezonban BME-s diákok 1500, külsősök 3000 forintért labdázhatnak – másfél órát.

Bővebb információ

Fotó: Obudasport.hu

Óbudai Szabadidő Park

3/6

A III. kerületi Laborc utcában dupla annyi esély van szabad pályához jutni, hiszen két homokfelüleleten zajlik a játék. Arra érdemes odafigyelni, hogy hétvégén csak 15 óráig lehet itt mókázni, óránként 2700 forintért.

Bővebb információ

Fotó: Beachklub.hu

Holiday Beach Budapest sportpálya

4/6

A hotel sportpályáján a többi strandos labdajátékot is ki lehet próbálni, azaz focizni és kézilabdázni is van lehetőség. Egy órára 2600 forintért foglalható a pálya, amelyet sötétedés után sem kell elhagyni, köszönhetően a villanyvilágításnak.

Bővebb információ

Fotó: Homok Aréna

Budapest Sport Beach

5/6

A közismert és népszerű Építők Sporttelep 52x32 négyzetméteres pályái valamennyi strandos sportághoz tökéletesek. A Homok Arénában is van villanyvilágítás, úgyhogy este nem kell azonnal hazaindulni.

Bővebb információ

Fotó: Eltesport.hu

Mérnök utcai sporttelep

6/6

A sporttelep közkedveltnek számít, elsősorban a kispályás foci kedvelőinek körében. A 17x32 négyzetméteres, világítással felszerelt homokos pálya ára alapesetben 3500 Ft egy órára, ELTE-seknek 2090 Ft. A strandröpi mellett strandfocizni is van lehetőség.

Bővebb információ

Hasonló tartalmak

Admin mode