gasztró

szerkesztés

5 cukrászda a Dunakanyarban, amit ki kell próbálnod!

Szerzők

  • We Love Budapest

  • Nemes Nóra

2019. 08. 30. 13:32

A Dunakanyar megannyi rejtett kincse között már a kiváló cukrászdák is jelen vannak – ezt az 5 cukrászdát ne hagyd ki, ha arra jársz a hétvégén!

A Dunakanyar egyre több szempontból csábító egy hétvégi kiruccanásra: csodás tájak, érdekes programok, jó éttermek – és már azoknak is egyre több lehetőségük van, ha többre vágynak, mint egy átlagos fagyi a főtéren. Öt cukrászdát hoztunk, ami az édesszájúak Mekkája lehet a Dunakanyarban!

Fotó: Hartyányi Norbert - We Love Budapest

Mihályi Patisserie

1/5

2600 Vác, Köztársaság út 21.

Címkék

A franciás desszertek külseje és íze is kifogástalan. Az ország legjobb cukrászdája díjat is bezsebelte, nem is egyszer, az újragondolt dobostortáért különösen megéri ellátogatni.

Fotó: Sweet Dreams Szentendre

Sweet Dreams Cukrászda

2/5

2000 Szentendre, Paprikabíró utca 19.

Címkék

Szentendre legjobb reggelizőhelye, pazar környezetben. Napról napra változik a kínálat a cseppet sem szokványos cukrászdában.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Esztergomi Központi Kávéház

3/5

2500 Esztergom, Vörösmarty utca 2.

Címkék

Esztergom belvárosában található a kávéház, ami régebben Babits Mihály törzshelye volt. A hely működtetését a Szamos vette át, így nemcsak minőségi süteményekkel, hanem különleges kávékkal is várják a nagyérdeműt.

Fotó: Fresco

Fresco

4/5

2600 Vác, Deákvári főút 28.

Címkék

Az egyik legújabb cukrászda Vácon. Olasz fagylaltok – akár cukormentesek is, parfétorták, krémes desszertek várják, hogy egy kávé mellett elfogyasszuk őket.

Fotó: Sakura Cukrászda És Reggeliző

Sakura

5/5

2626 Nagymaros, Magyar utca 11.

Címkék

Pillanatokon belül Nagymaros és a távolabbi környék kedvence lett. A neve cseresznyevirágot jelent, nem véletlenül: a látványos sütik mellett tavasszal a virágzó fákban is gyönyörködhetünk.

Hasonló tartalmak

Admin mode