Idén sem marad el a We Love Budapest ajándékmustrája. Most is kizárólag hazai kreatívok újdonságait kutattuk fel, és a szezon legjobbjait két összeállításba rendeztük. A másodikba alacsonyabb árkategóriájú, akár online is beszerezhető termékeket választottunk.

1/10

Justa

A 2022-es nagy falinaptár egyszerű, letisztult dizájnja segít, hogy könnyedén átlásd a terveidet. A hétvégéket és a hosszú hétvégéket színekkel emelték ki, az ünnepeket pedig piktogramokkal jelölték. Nemcsak az irodában, de otthon is jól mutat. 


2/10

Plante X Donna

A Plante és Zsiga Renáta keramikus közösen fejlesztette ki a „Make a wish!”, azaz „Kívánj valamit!” gyertya- és füstölőtartókat. A kézzel korongozott tárgyak a téli, ünnepi szezon varázslatos hangulatának elengedhetetlen kellékei.


3/10

Kirakós

A márka újhullámos memóriajátékát Lovrity Anna Katalin tervezte. „Az év emlékei” címet viselő kártyapakli 24 képpárt tartalmaz, és a négy évszak apró és vicces momentumait gyűjti csokorba. Célja nem csupán a készségfejlesztő szórakozás, de beszélgetésre, a közös emlékek felidézésére is ösztönöz.


4/10

Ooh my Deer

A márka Raw Star névre keresztelt karkötősorozata egy aprócska, de annál stílusosabb kiegészítő a mindennapokra. A selyemcérnára fűzött ezüstcsillag háromféle felülettel választható. Ajándékozd meg azt, akivel egy pályán ragyogtok!


5/10

Abonyi Alma: Bevezetés a művészgyanták világába

Abonyi Alma szobrászművész, a Rezina Studio alapítója több mint tizenöt éve a művészgyanták bűvöletében él, ebben a könyvben pedig összegyűjtötte minden tudását és tapasztalatát. Az anyagismeret, a biztonságos használat és Alma számtalan trükkje mellett húsz alkotás elkészítésének fázisát követhetjük végig lépésről lépésre.


6/10

OLOVKA Studio

Egy karácsonyfa, amit nem neked kell feldíszítened, hanem ő díszít téged, és a kétféle ízben kapható bejgli, amelynek jövő karácsonyig sem jár le a szavatossága. Az OLOVKA Studio ünnepi kitűzői bármilyen ruhadarabból karácsonyi öltözéket varázsolnak és szuper ajándékok lehetnek.


7/10

Harlequin Csokimanufaktúra

A Harlequin csokik idei újdonságai közé tartozik a zabkekszes, fűszeres-almás, diós ízvilágú étcsokoládé, a Joulupukki, de sokan szeretik a sós karamellás-mogyorós Señor Caramelo táblás tejcsokit és a citromos-mákos-áfonyás fehércsokoládé-táblát, az Aurora Borealist. A csodaszép csomagolású finomságok most újrahasznosítható textilzsákocskában is kérhetők.


8/10

Artista

Az egyik kedvenc budapesti divatmárkánk már nem csupán ruhákat, de háromrétegű arcmaszkokat is készít. Az orrnyergen arcra alakítható kiegészítők printjei Ludovic Thiriez, Budapesten élő francia festő csodálatos alkotásaiból készültek.


9/10

Zsigmond Dóra

A divattervező férfikiegészítői magas minőségű pamutból készülnek. A fekete alapon bézs minta a szezonális kollekció fő motívumát jeleníti meg, a bézs alapra helyezett, fekete logós változat a szezonális kapszulakollekció része. Minden pár zokni egy kis magyarországi műhelyben készül.

 

Címkék