Ahogy a korábbi években, úgy idén is felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. A második részben a közepes árfekvésben ajánlunk néhány különlegességet!

1/10

Barabás Zsófi x Bomo Art Budapest rajzkönyv

A Bomo Art kortárs képzőművészekkel indított sorozatának első darabja ez a limitált példányszámban kapható Barabás Zsófi tollrajzával díszített vászonkötésű A5 méretű füzet.

2/10

SAPI kitűző

Egy féltékeny nő ihlette ezt a speciális technikával készülő poloska kitűzőt, amelyet ritka szép kidolgozással készít Szilágyi Sapi ezüstből.

3/10

KIS KAS neszeszer

A kizárólag természetes alapanyagokból és növényi festékekkel dolgozó márka kedves tárolója nemcsak praktikus, de tartós, szép, egyszerű, sőt kézzel is készül.

4/10

Meonin MAMA só- és borsszóró szett

Az egyik legígéretesebb fiatal bútormárka konyhai kiegészítőjét a tervezőre jellemző visszafogott forma és újszerű használat jellemzi. Tölgy vagy diófa kivitelben választható.

  • WEB
  • Facebook
  • Kapható: saját bolt: december 9-től kezdődően (részletek a honlapon vagy info@meonin.hu), saját pop-up store december 9. és 16.
  • Ára: diófából 9.500 Ft, tölgyfából 7.500 Ft 

5/10

Balilla könyvjelzők

Az alapvetően ékszereiről ismert Balázs Lilla új sorozata finom bőrökből kedves fagolyókkal készül, és minden könyvimádó számára stílusos kiegészítő.

6/10

Hitka Viktória tányérok

Kézzel festett üzenetekkel újragondolt régi és kevésbé régi porcelánok Hitka Viki képzőművésztől. Okos, finom, személyes.

  • Kapható: Flatlab
  • Árak: 2.000 – 10.000 Ft mérettől függően

7/10

Printa párnák  

Tiszta pamutalapra szitázott szuper környezettudatos és természetesen stílusos párnák Majoros Zita tervei alapján.

8/10

DOTforYOU ÁLOM füzet

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéhez készült keménytáblás vászonborítású könyvecske nem csak álmodozóknak lehet tökéletes meglepetés.

9/10

Kezemura Fruut

Somoskői Gábor kézbe simuló ivópoharai és tálkái mellé egy gyümölcsöstál- és tálkaszett készült a már megszokott "kezemurás" stílusban és színállásban.

10/10

Nasha ékszerek

Fémes árnyalatok, bőr részletek, határozott színek és karakteres formák jellemzik a rendkívül fiatal Nagy Sarolta darabjait. Merész cuccok vagány csajoknak!