Nem, még mindig nem járt le az új évi fogadalmad érvényessége. Igazából egész évre szól, úgyhogy nem árt, ha megbarátkozol a gondolattal, hogy tényleg megvedd azt a bizonyos éves bérletet az edzőterembe. Megfogadtad, könnyítsd meg saját magadnak egy plusz kötelékkel. Mi pedig igyekszünk segíteni abban, hogy a neked leginkább megfelelő hely mellett tehesd le a voksodat.Budapest legnépszerűbb edzőtermeit ajánljuk.

1/7

World Class Health Academy Marriott

Az egyik leghíresebb európai edzőterem lánc budapesti tagja maximálisan hű marad ahhoz a színvonalhoz, amit a tagsággal képvisel. A személyzetnek köszönhetően pedig nagyon kedves közegben tálaljuk az első osztályú erősítő, illetve állóképesség fejlesztő gépeket. Persze kellemes személyiségük édes kevés lenne, sokkal meghatározóbb az, hogy az edzők nagyon jól képzettek és profi tanácsokkal látják el azokat, akik ötcsillagos csoportos órákon vagy esetleg személyi edzéseken vesznek részt.
A panoráma és a wellness rész segíthet meggyőzni bennünket abban, hogy egy évre elkötelezzük magunkat, itt ugyanis csak erre van lehetőségünk. A tagsággal viszont ingyenes konzulátációt és tíz alkalmat is nyerünk, amit a bármelyik másik World Classban felhasználhatunk a világon.

2/7

Astoria Fitness

Az Astoria Fitness főként a diákokra lő, méghozzá a leghatékonyabb megoldásokkal csábítja el őket a könyv, a sör vagy épp a tv mellől. A legnagyobb egyetemek közelében található és olyan kedvezményket is biztosít a tanulóknak, amikkel szinte egyetlen hasonló színvonalú terem sem tud versenybe szállni. A szokásos szolgálatatásokon és a személyi edzőkön túl, van bicikli parkoló és egy egészségre specializált büfé is.

3/7

Lite Wellness Club - Mammut

A Lite Wellness célja, hogy ne csak névlegesen, hanem a hozzájuk járó vendégek számát tekintve is hű maradjon saját mottójához. Boldogabb élet és a betegségek teljes megelőzése: ez van a zászlóra írva. Az edzőterem a legmodernebb gépekkel van felszerelve, valamint az edzők, dietetikusok és fizikoterapeuták szakmai felkészültsége sem kifogásolható.
Mit kapsz a tagság kiváltásakor? Ingyenes törölköző használatot, szauna lepedőket, kedvezményeket SportMax-os úszó, illetve squash bérletre, napközben ingyenes gyermekfelügyeletet. Szintén előny, hogy a tagság csúsztatható kettő vagy akár négy héttel is, ha hirtelen nagyon besűrűsödne a programunk.

4/7

Roxan Fitness Club

Budapest közeli wellness szigete spinning teremmel, kardió-gépekkel és profi személyzettel hívogatja a mozgásra vágyókat. A neve mást sugall, de a vendégek véleménye alapján a Roxan az egyik legbarátságosabb edző közeg, ahol azok is otthonosan fogják érezni magukat, akik még életükben nem jártak fitness teremben. Garantáltan emlékezni fognak a nevedre és az is teljesen mindegy, hogy épp melyik ruhát sikerül tiszta állapotban előkapni a szekrényből. A Roxan-ban különböző árakon válthatunk tagságot attól függően, hogy body building, fitness, csoportos fitness vagy kombinált bérletet szeretnénk.

5/7

Sun Palace

A World Class Health Academy és a Sun Palace búcsút mondtak egymásnak, de ez a vendégek szempontjából nem sok mindent jelent. A harmadik kerületi, 2100 m²-es Sun Place-tagsággal az edzőtermen túl, a szauna, a jakuzzi, az aerobic órák, a spinning, a masszázs- és relaxációs szoba, illetve a Wi-Fi is elérhetőek.

6/7

Go Active Budapest

Holmes Place féléves, illetve éves tagságra van lehetőségünk, melyet általában egy ingyenes próbanap után váltanak ki az elszánt budapestiek, illetve rengeteg itt élő külföldi is. Ránk szegeződő figyelemben nem lesz hiány: amint betesszük a lábunkat a központba, ki kell töltenünk egy kérdőívet, amely a céljainkat, elvárásainkat, sportmúltunkat, illetve egészségügyi állapotunkat igyekszik felmérni. Majd minden új látogatót körbevezetnek, hogy bemutassák a termeket a lehetőségekkel együtt.

7/7

Oxygen Wellness Naphegy

Budapesten három fitness- és egyben wellness központ található, melyek közül a legújabb a Naphegy téri. Az Oxigén központokat különböző mértékben jellemzi a luxus, az Oxigén Fay hangulata inkább barátságos. A szolgáltatások sokszínűsége mellett, változatosság jellemzi a szolgáltatásokat, a csoportos órák oktatóinak közvetlensége pedig pozitívan hat a központban kialakult közösségekre.