Egyrészt kategóriákkal olcsóbban veheted igénybe a szolgáltatásokat, másrészt nem kell félned a hajkatasztrófáktól, hiszen a magyar fodrászok rendre követik a külföldi trendeket és rendszeresen vesznek részt nyugat-európai workshop-okon.

1/6

-

Az elmúlt években a belvárosban gombamód szaporodtak a klasszikustól eltérő fodrászüzletek. Egyre több lakberendezési kirakatra emlékeztető üzletet találhatunk, ahol már nem a nyugdíjas néni seperget körülöttünk megszokott kis otthonkájában. A szalonok hangulata, s beltere változó, van ahol élő DJ szolgáltatja a zenét, máshol pedig pedáns eleganciához van szerencsénk. A konkrét koncepcióval rendelkező fodrászatok közös jellemzője az átgondolt design és a kényelem. A jobb fodrászatok általában széles vendégkörrel dolgoznak, ahol a kiszolgálás színvonala és a szakértelem előnyt élvez.

2/6

Cult Hair & Bazaar

Paulay Ede utcában igazi kincsnek számít a Hairclub, ahol a fiatal csapat a legújabb trendnek megfelelően alkotja meg frizurádat, miközben Te válogathatsz az apró kiegészítők között, vagy egy finom koktélt szürcsölgethetsz. Bátran bízd magad a csapatra, igazi profik, akik néhány szóból is megértik mit szeretnél. A bejelentkezésnél ne lepődj meg a furcsa hangzású neveken, mint például Gepárd, vagy Snoppy, ők is húsvér emberek. Velük megvalósíthatod magad, és igazán egyedi lehetsz.

3/6

East Side Hair

Az East Side Hair egy igazán férfias szalon, ahol a fekete és a fehér dominanciája visszautasítja a felesleges csecsebecséket és a dekorációt. Itt lehetőséged van kipróbálni több fejmasszázst is mindamellett, hogy a legmagasabb minőségű termékekkel kényeztetnek, képviselve a természetes, illetve a progresszív vonalat. Az East Side-ban a vendégek pénztárcájára is gondolnak, ugyanis az árakat a kollégák szakmai rutinjához és fejlettségi szintjéhez igazítják. Ne aggódj, bárkit is választasz, a tökéletes eredmény garantált, hiszen ott tartózkodásod alatt a Te elégedettséged a legfontosabb.

4/6

Horror Barbie

A szalonba betérve felejtsd el az egyszerű fodrászokat, és hagyd, hogy a stílus, a design és a remek hangulat alakítsa frizurádat. Rájátszva a Barbie hajszalon életérzésre, igazán groteszk környezetben szépülhetsz meg, profi kezek alatt. Üzenetük csupán ennyi: LOVE, HORROR, BARBIE. Kell ennél több?

5/6

Zsidró Szalon

Ha épp nem bírsz magaddal, s dobbantani akarsz, akkor Zsidró Szalon, és semmi más. Minden magyar fülében ismerősen cseng Zsidró Tamás neve, aki az elmúlt évtizedekben néhány kortársával professzionális színvonalra emelte a hazai fodrász mesterséget. Zsidró bohókás stílusával igazi ikonnak számít a szakmában. Térj be Andrássy úti szalonjába, ahol a magas színvonalú hajfestésen és hajvágáson kívül stílustanácsadással, fejbőr problémák kezelésével és elrontott hajfestések korrigálásával várnak.

6/6

Hajas Szalonok

A magyar fodrászok másik kiemelkedő alakja az egykori Állami Fodrászat tanulója, Hajas László, aki találó névválasztásával és tehetségével méltán belopta magát a magyar közönség szívébe. A szalonok erőssége a tökéletes, precíz és pontos hajvágás, mindezt a vendég egyéniségéhez, arcformájához és igényeihez igazítva. Csodálatos színbe burkolhatod a hajad, vagy élvezheted a tartóshullám előnyeit. Nagy hangsúlyt fektetnek a fejbőr- és hajápolásra, ehhez számos tanácsot adnak, hogy otthon is elvégezhesd a rituálét. A Nádor utcai szalon különös vendég szeretetével tűnik ki, ahol egy fekvő kabinban mossák, ápolják a hajad.

A teljesség igénye nélkül mi ezeket a szalonokat ítéltük a legjobbnak. Hajvágásra fel, nyugodtan oszd meg velünk véleményedet, vagy ajánlj még több ütős fodrászatot!