Keresés EN

A Belvárosi Művészeti Napok, a Budapest, Belváros-Lipótváros V. kerületi Önkormányzatának kulturális rendezvénysorozata, melynek megnyitója egyúttal a BMN kortárs művészeti kiállítás megnyitója is lesz.

Szeptember 21-én 17 órától vehetünk részt az eseményen, mely a negyedik alkalommal mutatja be a Budapest belvárosában tevékenykedő művészek alkotásait, és egyfajta keresztmetszetét adja a kortárs magyar képzőművészet aktuális helyzetének, irányzatainak, trendjeinek, illetve a különböző generációknak és eltérő megközelítéseknek. 

Kiállítók:  
Barabás Zsófi, Baráth Áron, Baráth Ferenc, Benyovszky-Szűcs Domonkos, Dávid Zita, Gerber Márton, Gerber Pál, Ilona Keserü Ilona, Kusovszky Bea, Mayer Hella, Méhes Lóránt Zuzu, Milorad Krstić, Nemes Márton, Soós Tamás, Nyári István, Végh Júlia, Verebics Katalin, Véssey Gábor
 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Óperentzia – Spring Awakening

Bár az Óperentzia zenéje vérbeli álomvilág, most mégis a tavaszi ébredésnek szentelnek estét, melyben keveredik a hatvanas évek funkja, a televíziós gyermekműsorok zenéje, a downtempo és a trip-hop monotonitása, az elektronikus tánczene lüktetése, a jazz improvizatív jellege és evokatív filmzenei hangulatok. Március 14-én az A38 Hajón várnak, a vendég pedig a Bellegance & Fraser lesz.

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Shopping

Márciusi kiskertpiac

Múlik a tél, kezdetét veszi a tavasz, és a Kiskertpiac beköltözik a belvárosba, az Anker közbe. Március 10-én, vasárnap virágok, növények, termelők és dizájn kiállítók termékeivel, a csupa növényes MADHOUSE igazán kizöldül majd, és ha arra járnánk, biztosan nem távozunk üres kézzel.

Shopping

Women's Day Pop-up

Nők napja alkalmából a Berberben három női vállalkozót hívtak meg, egy laza szombati pop-up vásárra. A szokásos szőnyegdózis mellett csodás kerámiák, ékszerek, etikusan készült ruhák és kiegészítők közül válogathatunk március 9-én, a DE_Ceramics, Kafi Folk és Málna Jewellery jóvoltából.

Neked ajánlott

A