szabadidő

shopping

szerkesztés

WAMP Karácsonyi Vásár - Nyugi, még időben vagy!

Program adatai

Decemberben három alkalommal is várja Magyarország kedvenc design vására azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre szóló meglepetést. A beszerzést még személyesebbé teszi, hogy közvetlenül az alkotóktól kérhetünk tanácsot, de a többféle workshopon tervezők iránymutatásával magunk is elkészíthetjük egyedi ajándékainkat.

December 9-én még épp időben vagyunk, hogy kényelmesen felmérjük a választékot, vagy akár már be is szerezzük a fa alá szánt meglepetéseket, hogy utána már csak kényelmesen szürcsölgessük a forró csokinkat karácsonyig.

Válogatás közben elmerülhetünk a gasztro szekció által kínált kézműves finomságok között, vagy a Trafó smART programsorozatának részeként az Arany Nyúl sátrában Holy Olga képzőművész vezetésével izgalmas utazást tehetünk a jövőben, melyről absztrakt képlenyomatot is készíthetünk. A kisebbeket ötletes foglalkozásokkal és játékokkal várják a ReCreativity standjánál, míg a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria standjánál tartott kreatív foglalkozásokba a nagyobbak is bekapcsolódhatnak.

A belépés 500 Ft, amely levásárolható!

Hasonló tartalmak

Admin mode