Október 5-én este 20 órától Enyedi Ildikó filmrendező, forgatókönyvíró és Kiss Llászló, az Európa Kiadó és az URH zenekarok alapítótagja, ex-basszusgitárosa és mostani zenekara, a Kiss+4 zenekar látható a VAGY SEHOL klubban a Mixát Stage-en. Kiss Llászló a Kiss+4 zenekarral idén tavasszal indította el VAGY SEHOL címmel zenei klubsorozatát, melyen minden alkalommal más és más meghívott vendégművésszel lépnek színpadra.

Az őszi évad első vendége Kemény István volt, ezúttal pedig a Testről és LélekrőlA bűvös vadászA feleségem története című filmek rendezője, forgatókönyvírója, és az HBO sikeres Terápia sorozatának rendezője, Enyedi Ildikó lesz az esemény vendége. Enyedi Ildikó, jelenleg Silent Friend (Csendes barát) munkacímmel készíti elő új filmjét. Annyit tudunk már az új film forgatókönyvéről, hogy egy idős fa fontos része a történetnek, amelyet Dél-Amerikából hoztak át Európába. A német-francia-magyar koprodukcióban készülő film szereplője lesz Tony Leung világhírű színész is, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Szerelemre hangolva, a Hős, A nagymester vagy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel-mozi.

Enyedi Ildikóval Kiss Llászló beszélget majd. Ezenkívül most is fellép a klub házigazdája, a Kiss+4 zenekar, amely nemcsak Európa Kiadó darabokat vesz elő a ’80-as évekből, hanem a tavaly megjelent Vagy Sehol című albumukról is játszanak, ami a most indult klubsorozat névadója is. A nyáron született új dalok is várhatók már. 

Címkék