Keresés EN

A Vad Fruttik hosszú idő után, 2022 decemberében jelentkezett az Elválaszt című nyolcadik, sokak szerint történetének legérzékenyebb és legbátrabb stúdióalbumával. A zenekar új felállásban vágott neki a 2023-as évnek: Likó Marcell (ének, gitár), Kerekes Gergely (gitár), Dexter (basszusgitár), iamyank (billentyűk, elektronika), Tokár Gábor Ficture (dobok).

A Zene Házába is így érkeznek, miután végigkoncertezték a fesztiválszezont, és a Fishing on Orfűnek a 2023-as himnuszát is ők szállították, a Devával közös Elválaszt című dallal. A november 25-ei koncerten intim közelségből találkozhatunk a zenekarral, az új dalokkal és a jól ismert slágerekkel.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A