Szenzációs összművészeti esten mutatják be a Tudósok vadonatúj Himnikus idők himnuszai című lemeze és drMáriás Tanmesék a világ legfejlettebb demokráciájáról című vadonatúj albumát november 4-én az A38 Hajón.

Ezen az estén hallható lesz a művészeti diverzáns együttes 14 számból álló opusza, amelyen az immár legendássá vált Szeretünk lopni és a Ronda vagy, de megbasználak című örökzöldek mellett tizenkét vadonatúj, sehol sem játszott és hallott szám alkot tananyagot a gyógypunk, a katasztrófadiszkó, a debil funk, az extrametál és az operák eddig soha nem hallott, még zseniálisabbra emelt szintjén és jegyében.
 
Ugyanitt drMáriás eddig legsúlyosabb, legkomolyabb, legszínesebb, legizgalmasabb és legszórakoztatóbb festészeti-irodalmi művészeti albumával is találkozhatunk, melynek újdonsága, hogy a művész minden egyes festménye mellé saját maga írt szenzációs szöveget. így a több mint száz vadonatúj festménye és ötven immár széles körben közkedveltté vált ikonikus képe mellé írt tanmeséknek álcázott novellákat, történeteket, magyarázatokat, verseket olvashatunk a tőle megszokott egyszerre bölcs, kritikus, arcpirongató és nevettető stílusban. Az album melléklete a Himnikus idők himnuszai CD, amely a helyszínen külön is kapható lesz.

Az est nagyszabású Tudósok-koncertjét drMáriás zenés-dadaista-festményvetítős-értelmezős előadása vezeti fel.

Címkék