Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Az Eötvös10 szervezésében létrejövő TE!Feszt kulturális és szórakoztató programokkal tölti meg augusztus utolsó hétvégéjén az Andrássy út Kodály Körönd és Izabella utca közti szakaszát. A Budapesti Operettszínház, Budapest Bábszínház, József Attila Színház és még sok más kisebb-nagyobb társulat előadásait nézhetjük ingyen, de a további programokat is érdemes szemlézni: lesz versszínház és gyerekműsorok, interatív előadást tart Szeder&Lóci. Részt vehetünk különböző workshopokon, kvízen, érzékenyítő programokon és beszélgetéseken, esténként pedig a sokszínű előadók között köszönthetjük a Magna Cum Laudet, a Romengot és még sok más fellépőt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A