Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Lipótváros
 egyik művész mozija, a
Cirko-Gejzír
idén nyáron filmfesztivált szervez. 84 film majdnem egy teljes hónapon keresztül 1200 forintért lesz elérhető, kivéve keddenként, ilyenkor ugyanis kedvezményes 950 forintos jegyek válthatók a vetítésekre.
A felhozatalban a Cirko Film elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd, így naponta 3 film kerül a termekbe az elmúlt évek nemzetközi- és magyar filmjeinek javából.
A repertoár igen széles: lesznek mediterrán vígjátékok, Cannes-ban díjazott filmek, skandináv romantikus komédiák, magyar alkotások, történelmi drámák, illetve dokumentumfilmek és animációk. A zárófilm a 2015-ös Klán (argentin bűnügyi film) című darab lesz, ami a velencei filmfesztiválról elhozta az Ezüs Oroszlánt és a Szánsájn nézői láthatják először hazánkban.

Hasonló tartalmak

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Gasztró Szponzorált

Adventi brunch az InterContinental Budapestben

Az adventi időszak a lelassulásról szól, arról, hogy megpróbálunk minél több minőségi időt eltölteni a szeretteink körében. Ebből indult ki az InterContinental Budapest is, ahol december 3-án, 10-én és 17-én ünnepi brunchra invitálnak bennünket. Ezeken a ráérős vasárnap délelőttökön a finom falatok mellett élő zene fog gondoskodni a hangulatról.

Neked ajánlott

A