Keresés EN

Ha meg kéne választani Budapest legcsaládiasabb moziját, a Jászai Mari térnél lévő Cirko-Gejzír nagyon jó esélyekkel indulna, hiszen magában hordoz valamit a filmszínházak aranykorának hangulatából. Vetítőgépeit csak 2013-ban cserélték le - ekkor kerültek raktárba a régi, ma már kuriózumnak számító, filmszalagról vetítő mozigépek. Az apró pincehelyiség tele van színes plakátokkal, művészfilmekkel és művészlelkületű emberekkel, kínálata pedig a független filmektől kezdve egészen a kisebbségi filmfesztiválokig terjed. A tematikus filmhetek mellett kiállítások is előfordulnak - a minőségi kultúra jegyében. A vetítőterem nem sokkal nagyobb egy családi moziszobánál, ezért érdemes időben jönni, mert a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A