Szponzorált / szabadidő

szerkesztés

Rustic Design-workshopok

Program adatai

Rustic Design egyedülálló kreatív workshopjai egész évben várják azokat, akik szeretnének kiszabadulni a napi mókuskerékből és felszabadultan alkotni, miközben csodás lakásdekorációk készülnek. A Rustic Design programjai teljesen egyedülállók a budapesti workshoppalettán: alkotóműhelyükben különleges filcvirágokat és fonalgrafikákat készíthetünk, valamint táblafestéssel is foglalkozhatunk, mindezt kis létszámú, maximum 8 fős alkalmakon tehetjük meg. 

A workshopok tematikái mindig az adott évszakhoz igazodnak, így idén nyáron vidám filcvirágcsokrokat, színes ajtódíszeket és a nyarat idéző fonalgrafikákat készíthetünk, vagy akár a közelgő esküvői szezonra is megalkothatjuk egyedi dekorációnkat vagy ajándékunkat. Az Együtt programsorozaton olyan workshopokon vehetünk részt, ahová érkezhetünk barátainkkal, akikkel nemcsak közösen alkothatunk, de akár egy üveg rozét vagy limonádét is elkortyolhatunk. Vagy meglephetjük akár anyukánkat is, akinek tökéletes ajándék lehet a közös élmény. A Rustic Design a gyerekeket is várja, a kisebbek elkészíthetik saját memóriajátékukat, nyári virágcsokrukat vagy mókás manóbarátot alkothatnak, és kreatívan tölthetik szabadidejüket.

Rustic Design csapata abban is segít, ha egyedi programokat akarunk szervezni, így céges csapatépítőket, lánybúcsúkat, szülinapokat is rendezhetünk a hangulatos belvárosi workshophelyszínen. 

A workshopok pontos időpontjáról ezen a linken tudtok tájékozódni.

Hasonló tartalmak

Admin mode