Keresés EN

Kultúra

Raubinek Lili: Respect for the 23000

A Respect for the 23000 egy olyan témát helyez középpontba, amivel ritkán találkozunk. A gyermekotthonok világa zárt, kevés információ jut onnan ki, és kevés be. Ez az előadás fontosnak tartja, hogy ne csak az érintettek szembesüljenek ezzel a világgal, hanem transzparenciát biztosítson a rendszerben élő 23000 gyermek számára.

A tájékoztatás mellett a Respect for the 23000 célja, hogy egy olyan fontos témára hívja fel a figyelmet, mint a korai kötődés, szeretetben és bizalomban való összekapcsolódás. A Trafóban november 20-án nézhetjük meg a táncelőadást, Raubinek Lili rendezésében.

Cimkék

Hasonló tartalmak

0036 MARK: Beszél majd az utókor...

Szuper kiállítással várnak az Easy-ben december 12. és január 6. között: 0036 MARK annak a gondolatiságnak képviselője, mely szerint a művészetet nem szabad elrejteni és múzeumokba zárni, hanem azt az életünk, mindennapi tereink szerves részeként kell értelmezni. Számára tulajdonképpen az egész világ egy nagy vászon, művészi kifejezésvilágával, mesefigurákat posztmodern kontextusban ábrázoló ragasztott képeivel lépten-nyomon találkozhatunk a városban, ha felnézünk a telefonunk képernyőjéről.

Kultúra

Tandori 85

December 9-én Tandori Dezsőre emlékeznek a Három Hollóban. A költő 85. születésnapja alkalmából szervezett összművészeti esten lesz Tandori gombfocitorna, kerekasztal olyan művészekkel, mint 6363, Simon Márton, Závada Péter, 19 órától pedig koncert zárja a programokat.

Kultúra

Nyílt nap a Kelenhegyi úti Műteremházban

December 10-én egy egyszeri programsorozaton való részvételre nyílik lehetőségünk: a Kelenhegyi úti Műteremház kapuja kitárul, az alkotó művészek lakásajtajai megnyílnak, és betekintést nyerhetünk műtermeikbe, lakásaikba. A ház belső és külső terei is életre kelnek: lesz lépcsőházi kiállítás, művészettörténeti és építészettörténeti séták, felolvasószínház és gyermekprogramok is.

Neked ajánlott

A