Keresés EN

Kino Todo nem hajlandó követni a trendeket. Folyamatosan új hangzási területeket fedez fel azáltal, hogy idegen nyelvű énekhangokat mintavételez, valamint a brit és az amerikai trap, drill, grime és egyebek elemeit használja fel. Mióta 2019-ben kiadta első kislemezét, a Gidafi Nat, turnézott a Red Axes-szal, fellépett a DGTL-ben és a Circoloco-ban, és megjelent a Life and Death, a City Slang, a Multi Culti és még sok más albumon. 2023-as debütáló albuma, a Chances tele van együttműködésekkel, többek között Reo Cragun amerikai rapperrel, Sima Noon tel-avivi énekessel, Elevata E izraeli rapperrel és még sok mással.

Line Up:

  • Kino Todo (IS)
  • Adis Is OK
  • Kristof Kelemen
  • Daniel Santiago
  • Daniel Ban

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A