Keresés EN

A tavalyi sikeres merchvásár után idén ismét a Beat On The Brat Vinyl & Barban találkozhatunk a Platon Karataev, Barkóczi Noémi, a Galaxisok, a Felső Tízezer, a Captain Average csapatával, és csatlakozik a Mulató Aztékok is, a Strompopper zenekar és a Mambo Rumble is.

Ismét lesz cd, kazi, vinyl, póló, second hand cuccok, matricák, zinek, és természetesen ott lesznek a zenekartagok is, akiktől közvetlenül meg tudjuk vásárolni, amit csak szeretnénk, kedvezményes árakon. A vásár ideje alatt Bradák Soma (Platon Karataev, Galaxisok) és Tink (Mulató Aztékok) állnak majd a DJ-pult mögé. Az esemény után pedig az Aurórában folytatódik az afterparty a Captain Average, a Denevér és a Mambo Rumble zenekarokkal.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A