Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Jazz, Pezsgő & Osztriga Napok a SHO BEACH-en

A Kopaszi gát melletti BudaParton található SHO BEACH-en mindig pezseg az élet. A vízben ugyan most már csak egy-egy forróbb napon lehet csobbanni, de a strand beach bárja, a MÁK terrace – a legendás MÁKlángosa és fine streetfoodjai mellett – sok jó programot tartogat az őszre. Szeptember utolsó hetében például egy több érzékszervre is ható zenei és kulináris kalandot, ahol tengeri finomságokat kóstolhatunk, pezsgőt kortyolhatunk, miközben élvezzük a koncerteket. A Jazz, Pezsgő & Osztriga Napokat tavaly már nagy sikerrel rendezték meg a SHO BEACH-en, így idén már másodjára hódolhatunk a vízpart mellett a kulináris és zenei élvezeteknek.

Az ingyenes programon osztrigát és friss tengeri halakat kóstolhatunk, mellé a legkiválóbb pezsgőkkel koccinthatunk, este pedig élőzene kíséri a falatozást. Október 7-én 19:30-tól Hajdú Klára és Szakonyi Milán duó játssza nekünk a finom jazzdallamokat, október 8-án pedig a Bootleg Liquors a.k.a. Matisz Flóra Lili & Velsz Kristóf zenélnek. Érdemes követni az esemény Facebook-oldalát, mert hamarosan további fellépőket is bejelentenek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Óperentzia – Spring Awakening

Bár az Óperentzia zenéje vérbeli álomvilág, most mégis a tavaszi ébredésnek szentelnek estét, melyben keveredik a hatvanas évek funkja, a televíziós gyermekműsorok zenéje, a downtempo és a trip-hop monotonitása, az elektronikus tánczene lüktetése, a jazz improvizatív jellege és evokatív filmzenei hangulatok. Március 14-én az A38 Hajón várnak, a vendég pedig a Bellegance & Fraser lesz.

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Shopping

Márciusi kiskertpiac

Múlik a tél, kezdetét veszi a tavasz, és a Kiskertpiac beköltözik a belvárosba, az Anker közbe. Március 10-én, vasárnap virágok, növények, termelők és dizájn kiállítók termékeivel, a csupa növényes MADHOUSE igazán kizöldül majd, és ha arra járnánk, biztosan nem távozunk üres kézzel.

Shopping

Women's Day Pop-up

Nők napja alkalmából a Berberben három női vállalkozót hívtak meg, egy laza szombati pop-up vásárra. A szokásos szőnyegdózis mellett csodás kerámiák, ékszerek, etikusan készült ruhák és kiegészítők közül válogathatunk március 9-én, a DE_Ceramics, Kafi Folk és Málna Jewellery jóvoltából.

Neked ajánlott

A