Program adatai

Szeptember 18-án rendezi meg a Törley Pezsgőmanufaktúra a 4. Buborék Brunchot, ahol a budafoki pincészet varázslatos udvarán a finom falatok mellett a legkiválóbb pezsgők várnak ránk. Budapest kedvenc reggelizőinek, pékségeinek és kávézóinak kínálatából válogathatunk, miközben különleges pezsgőkkel, proseccókkal, és persze champagne-okkal koccinthatunk. A brunchfogásokról a KicsiZso/Garzon, a Cinnamon Buda, a Lemming Bagel és a Venison Gusto gondoskodik, akik kifejezetten a pezsgők mellé álmodták meg a reggeli fogásokat.

A Kappu Specialty Coffee és a Melbourne Coffee Tour a kávékat szállítja majd, és persze buborékokból sem lesz hiány, ugyanis a pezsgőkínálatban ott lesznek a Törley, a François, a Hungaria, a Mionetto és a Champagne Laurent-Perrier különlegességei. A Buborék Bárban Limózával, azaz pezsgőlimonádéval idézhetjük meg a nyarat, miközben DJ gondoskodik a zenéről és a kiváló hangulatról, a színpadon pedig a látványfőzés alkalmával leshetjük el a brunchkészítés fortélyait. A villásreggelin egy kihívás is vár ránk, ha elkészítjük az esemény legkreatívabb fotóját, és benevezzük a fotópályázatra, akkor akár a miénk lehet egy Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép és nyomtató a Canon jóvoltából.
 
A részletes programról a Törley Pezsgőmanufaktúra weboldalán tájékozódhattok, jegyet pedig itt tudtok váltani az eseményre. 

Hasonló tartalmak

Admin mode