Keresés EN

Novemberben is visszatér a pesti éjszakai életet lázban tartó technoorientált holdünnep. A hajnalig tartó, dupla termes bulin a hömpölygő basszusokat a kísérleti, analóg és hipnotikus hangzással játszó argentín nagykövet, nem mellesleg a Srie recordings feje, Pulso és chilei társa Marcelo Antonio adagolja.

A dél-amerikai techno duó jelenlegi európai turnéja során látogat Magyarországra először, amelynek egyetlen állomása a Turbina. Az este folyamán jelentős figyelmet kapnak lokál technosok is: mind a nagyteremben, mind a klubszobában egészen reggelig izgalmas csapat felel a hangulatért, úgy mint Cosmic Xplorer, Indirect Movement, Sinko, Akác, Slym, Szoliver, és még egy friss tehetség is debütál nálunk, Dorota személyében.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A