Keresés EN

Gasztró

Hálaadás napi támogatói vacsora a Babka Deliben

A protégé.mentorprogram csapata egy stílusos és emlékezetes eseménnyel készül az idei hálaadás ünnepére. November 23-án támogatói vacsorát rendeznek, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mentorálás fontosságára. A bevételt így a protégé. munkásságára fordítják. 

A vendéglátók között olyan ismert szakemberekkel, egyben a protégé. mentoraival találkozhatunk ezen az estén, mint Kenderesy Nadin, Kormos Dalma, Radó András, Fazakas F. János, Galambos-Parti Regina, Nagy Zoltán, Szerepi Szabolcs, Nemesvölgyi Attila, Merker Dávid, Pallag Dávid.

Ünnepi menü:

  • Lazac ízelítő
  • Gesztenyés sütőtökkrémleves
  • Hálaadás napi töltött pulyka, édesburgonya gratin & roast onion gravy
  • Ikonikus deli mákos guba áfonyaszósszal

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

365 Oldtimer Kiállítás

December elsején nyílt meg a különleges járműkiállítás, a 365 Oldtimer. Az egész évben látogatható rendezvény gazdag és változatos gyűjteményt kínál, az autóipar sokszínűségét megvilágítva, és kiemelt figyelmet szán az oktatásra is. A 365 Oldtimer Kiállítás büszkélkedhet három olyan autóval, amelyek közül csak egy-egy létezik a világon. A legkorosabb jármű a gyűjteményben, a Renault Skiff Labourdette Carrose éppen most 110 éves. Megtekinthető a Galambos József alkotta Ford T modell truck (1926) is, amivel régen még jeget árultak Amerikában, és ami idővel az autóipar egyik alapkövévé vált.

Kultúra

Macskafogó a Corvinban

December 9-én és 10-én minden idők legjobb magyar rajzfilmjét nézhetjük újra 15:30 órai kezdettel, a Corvin moziban. Ternovszky Béla rendező és Nepp József író 1986-ban készült, minden korosztály számára egyaránt szórakoztató rajzfilmje tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal kacagtatóan parodizálja is ezeket a zsánereket.

Kultúra

Sárkány Éve Lampion Fesztivál a Biodómnál

A Sárkány Éve Lampion Fesztivál egy színes és varázslatos világba vezet, amely a fény és árnyék játékával vár bennünket december 16-tól február 24-ig. Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében a kínai kultúra iránt érdeklődőket mindenképp megszólítja, de a családosoknak is érdemes belépni ezen a mágikus kapun, hiszen bent 5-8 méteres installációk fogadnak, a sétányon haladva pedig karibi flamingókkal, sarkvidéki jegesmedvékkel, játékos csimpánzokkal, egzotikus állatokkal is találkozhatunk.

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Neked ajánlott

A