Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Éjjeli színház: Éffeli Utasáz Faremerigóba – Karinthy regénye alapján

A TÁP Színház és a Szatyor Bár közösen megalkotott éjjeli színházsorozata bár tematikailag szorosan kapcsolódik a kávéházi kultúrához, formailag kísérletet tesz arra, hogy szembeszálljon az aktuális trendekkel és lebontsa a színházi konvenciókat. Már maga a Szatyor Bár tere is erre a kísérletezésre hivatott, többszintes kialakítása remek lehetőséget biztosít az újszerű formáknak, így az éjjeli színház produkciói egyszerre kapcsolódnak a részvételi színház és az improvizációs színház hagyományaihoz, amelyek legfontosabb törekvése a történetmesélésen túl a szorongás feloldása, a felszabadult, ihletett játék megteremtése. Az éjfélkor kezdődő színházi produkció első alkalmával, november 24-én, 0.00-tól a TÁP Színház színészei Karinthy Utazás Faremidóba című regényét mutatják be.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A