Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Fővárosi Állat- és Növénykert október 4-én, 5-én és 6-án tartja az Állatszeretet Fesztivált. A háromnapos program keretén belül felhívják a figyelmet az állatok fontos szerepére, az emberek és állatok közötti kapcsolat erősítésére. A hétvégi rendezvény sok látnivalót, érdekes és szórakoztató programokat kínál, lesznek többek közt természetvédelmi játékos foglalkozások, mesés előadások, újrahasznosított anyagokból kézműveskedés, trópusi vihar a Pálmaházban, valamint ökohangszer bemutató.

Az Állatkert részeként működő Holnemvolt Várban ezen a hétvégén Szüreti Mulatsággal is köszöntik az őszt: bemutatják a ház körül élő állatokat, a falvakban ilyenkor szokásos szüreti teendőket. A kisgyermekeket színházi produkciók és táncos mulatság várja.

Részletes program ezen a linken!

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A