Keresés EN

Géprombolók leszünk vagy robotok? Mit kell tudni az AI etikai, jogi vonatkozásairól, és hogyan függ össze mindez a művészeti alkotómunkával? 

Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ az Indamedia csoport által szervezett AI Summit 2023 rendezvényén, ahol bepillantást nyerhetünk a mesterséges intelligencia világába, és felfedezhetjük annak hatásait az üzleti életre, a társadalomra és a gazdaság különböző iparágaira. Az eseményre több mint 50 hazai és nemzetközi előadó kapott meghívást, jelenlétükkel biztosítva a konferencia sokszínűségét. Részt vehetünk az előadásokon és workshopokon, majd egy afterparty-val zárhatjuk az eseményt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A