Mozi

A Grand Budapest Hotel

A Grand Budapest Hotel Gustave H, a két világháború közti híres európai hotel legendás portásának kalandjait meséli el; a másik főhős Zero Musztafa, a londiner, aki  Gustave bizalmas barátja lesz az évek során. A történetben szerepel még egy felbecsülhetetlen  értékű reneszánsz festmény; igen heves harc a tetemes családi örökségért; és egy tébolyító édességű szerelmi történet – mindez a hirtelen drámai változásokat megélő kontinens színpadán. A Grand Budapest Hotel látványos és olykor zavaros vizeken hajózó bárka mozgalmas, eleven és komikus története; időtlen mese barátságról, tisztességről, és megtartott ígéretekről.

A főbb szerepekben: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton, Willem Dafoe, Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray, Adrien Brody, Léa Seydoux, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, F. Murray Abraham, Tom Wilkinson, Harvey Keitel és Mathieu Amalric!

Valahol a békésbogaras Európában, valamikor a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokratákvénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban. Gustave (Ralph Fiennes), a híres főportás itt barátkozott össze az egyszerű küldönccel, Zero Musztafával, akivel együtt keverednek bele az évszázad festményrablásába. Miközben a felbecsülhetetlen értékű reneszánsz képet keresik, egy családi vagyon elvesztése vagy visszaszerzése is kockán forog: és a nyomozás meghökkentő fordulatai magukkal ragadják a hotel összes lakóját. A Holdfény Királyság Oscar-díjra jelölt rendezőjének, Wes Andersonnak abszurd, mesés humorának hatása alól senki sem vonhatja ki magát.

A film feliratos 2D formátumban az alábbi mozikban látható: Budapesten a Cinema City  Westend, Aréna, Allée, Palace Mammut, továbbá a, ,, , az újranyíló Tabán, ,  vetíti.

Nyitvatartás
Hétfő13:00-21:15-
Kedd13:00-21:15-
Szerda13:00-21:15-
Csütörtök13:00-21:15-
Péntek13:00-21:15-
Szombat09:45-21:15-
Vasárnap09:45-21:15-
 
TELEFON: +3612245650
E-MAIL :