kultúra

szerkesztés

A Duna Művészegyüttes 65 éves jubileumi gálaműsora

Emlékeink 65 címmel készül jubileumi gálaműsorra a Duna Művészegyüttes a Nemzeti Táncszínházban május 18-án, ahol meglepetés vendégekkel idézik majd meg az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait. A gálaműsoron részletek lesznek láthatóak például Erdélyi Tibor Párok, Mosóczi István Szerelem, vagy Mucsi János Amazonok című koreográfiáiból, de a Héttorony, az Elmúlt időkből – Bartók & Folk vagy a Szerelmünk, Kalotaszeg című előadásokból is bemutatnak egy-egy ikonikus jelenetet, illetve egykori zenészkollégák is a színpadra lépnek.

65 éves születésnapján a Duna Művészegyüttest meglepetés vendégek is felköszöntik majd, együtt ünnepel a társulattal többek között Ferenczi György, Máté Péter-díjas szájharmonika művész, a Ferenczi György és a Rackajam frontembere, ifj. Csoóri Sándor „Sündi”, az Ötödik évszak zenekar vezetője vagy Pál István Szalonna Liszt Ferenc-díjas, Érdemes művész, a Pál István Szalonna és Bandája vezetője.     

A jubileumi gálaműsorról a Duna Művészegyüttes weboldalán találtok további információkat, jegyet pedig ide kattintva tudtok vásárolni.

Hasonló tartalmak

Admin mode