Keresés EN

A Vino Castillo Borház egy darabka Spanyolország a VII. kerület forgatagában. A polcai telis-tele vannak minőségi borokkal, sherryvel, malagával, sangríával, melyek a legkiválóbb mediterrán borvidékekről érkeznek. A borok mellett más italokat is kínálnak, például sört, gint és rumot, de ha szemfülesek vagyunk, még valódi spanyol olivaolajat is találunk. A Vino Castillo tehát tökéletes célpont, ha egy kis mediterrán hangulatra vágyunk, vagy szeretnénk felidézni a tengerparti nyaralás emlékeit.

Tipp: a webshop kínálatát is érdemes átböngészni. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A