Keresés EN

Gasztró

Tamp & Pull - Czuczor utca

Megkockáztatjuk, hogy a Czuczor utcai Tamp & Pullban lehet kapni a város legfinomabb kávéját. Ráadásul körülbelül fele annyiért, mint a nemzetközi kávézóláncak bármelyikében. A Corvinus Egyetemhez közeli üzletben minden részlet garantálja a minőségi kávézást, ami már első blikkre világossá válik, amint a fekete táblára írt kínálatra vagy a rengeteg féle kávékészítő szerkezetre pillantunk. Aztán jön a mesteri elkészítés és a stílusos tálalás, amit a kóstolás pillanata koronáz meg. A név (Tamp & Pull) egyébként az espresso készítés csészébe öntés előtti utolsó két lépését jelenti. Eztán jöhetnek a kávéhoz a kisebb-nagyobb izgalmak, persze csak, ha szeretnénk. Ilyen például a hideg tejhab, a karamellizált cukor, esetleg a forró csoki. Vagy ihatjuk csak simán: kicsi feketén. A srácok 2017 óta saját pörkölőjükből, a One Eleven Concept Roasteryből hozott kávészemekkel is dolgoznak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A