Keresés EN

Gasztró

Tamp & Pull - Czuczor utca

Megkockáztatjuk, hogy a Czuczor utcai Tamp & Pullban lehet kapni a város legfinomabb kávéját. Ráadásul körülbelül fele annyiért, mint a nemzetközi kávézóláncak bármelyikében. A Corvinus Egyetemhez közeli üzletben minden részlet garantálja a minőségi kávézást, ami már első blikkre világossá válik, amint a fekete táblára írt kínálatra vagy a rengeteg féle kávékészítő szerkezetre pillantunk. Aztán jön a mesteri elkészítés és a stílusos tálalás, amit a kóstolás pillanata koronáz meg. A név (Tamp & Pull) egyébként az espresso készítés csészébe öntés előtti utolsó két lépését jelenti. Eztán jöhetnek a kávéhoz a kisebb-nagyobb izgalmak, persze csak, ha szeretnénk. Ilyen például a hideg tejhab, a karamellizált cukor, esetleg a forró csoki. Vagy ihatjuk csak simán: kicsi feketén. A srácok 2017 óta saját pörkölőjükből, a One Eleven Concept Roasteryből hozott kávészemekkel is dolgoznak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A