Keresés EN

A Népsziget már alapból egy olyan különleges pontja Budapestnek, ahova szívesen megy ki az ember, ha kikapcsolna kicsit távol a város zajától. Most pedig bővült egy igazi street food paradicsommal, ugyanis a Szitakötőben senki sem marad éhesen. A partszakasz már berendezkedett néhány menő hellyel, de a Wasser után „kikötünk" négy pult előtt, ahol az egyikben Helló Röfi! finomságokat, többnyire szendvicseket kínálnak, aztán következik a vendégtérbe belógó, három oldalról körbejárható italospult, majd a nápolyi pizzákat felvonultató food truck, a halételek kedvelőinek pedig a Nemo Fish & Chips pultja zárja a sort. A vadregényes Duna-parti részre hétvégén vagy egy fárasztó munkanap után érdemes kibringázni vagy kisétálni, ahol megajándékozhatjuk magunkat egy kiadós étellel, aztán elmerenghetnünk egy fröccs vagy sör, de akár egy különleges alkoholos jégkása mellett a naplementében.

Tipp: Kicsikkel is mehetünk, ugyanis őket egy kis játszótér várja hintával és homokozóval.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A