Keresés EN

Budapesten, a Király utcából nyíló Anker közben található a Retrock, ahol egy kreatív és vidám csapat kínálja az egyik legmenőbb utcai viseletet, ami éppen eléggé vintage és dizájner ahhoz, hogy mindenki megtalálja a kedvenc darabját, amit nem bír otthagyni. Tuti és egyedi kreálmányok használt és új anyagokból; hazai és külföldi fiatal tervezők ruhái, kiegészítők, bőséges secondhand kínálat, régi moziplakátok, képregények, bizsuk, igazi csemegék várnak rátok. Ha még nem voltatok a Retrockban, tilos kihagyni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A