Keresés EN

Gasztró

Passata 2.0

Hely adatai

Ha egy átlag budapesti épp egy eating outra vágyik, akkor valószínűleg nem a Váci utca turistákkal teli környéke felé fog mozdulni. Azonban ma már egyre több üdítő gasztroszínfolt van arra is, mint például a Passata 2.0, ahol remek ár-érték arányban kapjuk a tányérunkra az egyik legnépszerűbb olasz finomságot. A nápolyipizza-szenvedély most már állíthatjuk, hogy nem hagy alább, hiszen van rá igény bőven, így a kínálat is egyre szélesedik: Kálmán Istvánt és Kiss Ádámot pedig egyáltalán nem riasztotta el a sok-sok meglévő pizzázó, ők is belevágtak! Először 2022-ben, Szentendrén nyitották meg saját helyüket, aminek a budapesti 2.0 lett a tesója. Ha belesünk, akkor a Moretti Forni pizzakemence árulkodik arról, hogy itt a pizza minőségi, az enteriőr olaszos, a hangulat pedig önfeledt. Az étlapon a főszerep természetesen a nápolyi pizzáé, de  néhány színes, könnyű előétel, klasszikus desszertek, például helyben készült, házias ízű minicalzone is szerepel rajta. Az autentikus olasz feltéttel ellátott pizzákon túl, mint a bufala vagy a marinara, gourmet-pizzákat és olyan speciálisakat is kóstolhatunk, melyen mangalicaszalámi vagy tokajibor-zselé van. Ezek valamennyivel borsosabb áron érhetők el, de alapvetően észszerű áron kínálnak itt nagyon jó pizzákat, amiért bármikor szívesen sétálunk át a Vácin.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A