Keresés EN

Shopping

NOS (Átmenetileg zárva)

Az első kerületi Batthyány utcában találjuk Buda egyik legkedvesebb boltját, a NOS-t. A hely sokszínűségét mutatja, hogy egyszerre működik kávézóként, vintage boltként és magyar dizájnertárgyak gyűjtőhelyeként. Vásárolhatunk antik figurákat, printeket, Tiszta Techno Rendes House felsőket, Filep Kata virágcsokrokat, de a boltot üzemeltető Hitka Viki beszédes porcelánjait és Katona Éva (ëviköt) színes, kötött kiegészítőit is megtaláljuk a választékban. Az üzlet a tervek szerint kibővül majd egy galériával, így workshopok megrendezésére is alkalmas lesz a tér.

Költözés miatt jelenleg átmenetileg zárva van.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A