Keresés EN

Korcsolyázz a Műjégen, és közben gyönyörködj a Városliget, a Vajdahunyad vár és más történelmi emlékművek szépségében. Európa legnagyobb szabadtéri koripályája, műemléki környezetben, a Hősök terétől egy karnyújtásnyira várja a tél és a korcsolyázás szerelmeseit. Az 1869-ben életre hívott jégpálya ideális helyszín, hogy egy remek napot töltsünk barátainkkal télvíz idején. A Műjégpálya mai épülete 1895-ben épült neobarokk stílusban és mára 15.000 négyzetméternyi jégfelüleleten várja a sportolni vágyókat. 2011-ben egy alapos felújításon esett át, ahol a főépületet a II. világháború előtti állapotoknak megfelelően állították helyre.

Tipp: Jegyet már interneten is válthatunk, illetve jó tudni, hogy 6 éves kor alatt (felnőtt kísérettel) a belépés ingyenes.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A