Keresés EN

Az Irányi utca és a Kéményseprő utca sarkán található Margot-ban fiatal tervezők, kisebb magyar márkák termékeit találhatjuk meg. Anna Daubner ruhái, Visy Dóra ékszerei, Vecsei Zsófi Tau kalapjai és a Konfetti árui mellett már az Atak Pelif, az Anitatoth és Lindasiető termékeit is megvásárolhatjuk náluk. Az üzletben található ruhák és öltözékkiegészítők már az ablakon keresztül hívogatnak bennünket, a mozgatható berendezés és az egymással keverve bemutatott márkák pedig arra biztatnak minket, hogy mi is kreatívan álljunk a saját stílusunkhoz.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A