Keresés EN

Egy olyan múzeumban, aminek a küldetése a kortárs képzőművészet terjesztése, nem is kerülhetne más az ajándékboltba a kiállításokhoz kapcsolódó kiadványokon, művészeti albumokon és képzőművészeti témájú magazinokon túl, mint hazai dizájnerek holmijai. A Ludwig Múzeum első emeletén lévő (múzeumbelépő nélkül is látogatható) shopban egyedi és kisszériás termékek között válogathatunk, legyen az a Malinovka határidőnaplója, a Blacklist papírterméke, Ilyés Juli vagy a Personal Perception minimalista üveg-, fa- és fémékszere, Hidasi Zsófi egyedileg festett neszesszere, a Sertees táskája, az Urban Sidewalker posztere vagy a MOHA design beton faliórája. A lehetőségek tárházát olyan 30 tervezőig sorolhatnánk, ami lássuk be, egy igazi ritkaságnak számít a múzeumok ajándékboltjainak körében.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A